Profil

 

Charlotte H. Andersson

Uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonsrvatorium 1997 i saxofon og sang. Yderligere studier hos Jörgen Pettersson, Christer Jonsson og Leo van Oostrom.

 

Uddannet organist ved Sjællands Kirkemusikskole 2011.

 

Spiller og synger med duoerne Charon (svensk og jødisk musik med Ronen Thalmay, filmkomponist, pianist og klezmersanger), Norrøn (norsk og dansk folketoner og salmer med Frode Andersen på accordion), opfører "Peter og Ulven" af Prokofiev med det svenske ensemble Lopuskvintetten.

 

Var i foråret 2014 orkesterleder på forestillingen "Pierette og Jacquot" på Malmø Opera. Spiller med Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkester og øvrige danske symfoniorkestre.

 

CA yder en aktiv indsats for at uropføre værker komponeret for bariton-og sopransaxofon som soloinstrument. Spiller som solist med organister i norge og Danmark:

https://www.youtube.com/watch?v=vmNng95ouFE (Duo SaxOrg)

https://www.youtube.com/watch?v=sK3_9UWVUNA

 

Ansat som organist ved Herstedvester Kirke. Ansat som organist ved Den Norske Sjømannskirke i København, Kong Haakons Kirke.

 

Bestyrelsesmedlem af Roagerfonden. 

Bestyrede i samarbejde med professor Mogens Andresen Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums Big Band, var medlem af Dansk Musikerforbunds Kunstneriske Udvalg. Har undervist på det multikulturelle Goldschmidts Akademi i København og spiller med de indsatte i Anstalten ved Herstedvester.

 

 

Uddrag af Baryton solo fra "La chasse Galerie" af Simon Bertrand med Asia Philharmonic Orchestra of BMIMF. Den berusede skovhugger vil ikke hjem fra festen.

 

Hvor intet andet er anført er billeder taget af Jeanette Philipsen        CMS-løsning af cimCONSULT